Адвокатска кантора Стойчевска и Партньори. Обади се: 0888011848

Он-лайн регистрация на ЕООД/ООД

 Онлайн регистрация на ЕООД/ООД

С използване на услугата Онлайн регистриране на търговски дружества Вие:

1.Получавате 20 % отстъпка от уговореният адвокатски хонорар;

2.Спестявaте ценно време за вас и пари;

3.Получавате същото качество на услугата, независимо дали се намирате в същият град или държава, в който практикува избраният от Вас адвокат.

Как става това?

1.Попълнете публикуваната по долу Форма за онлайн регистриране на ЕООД/ООД и натиснете бутона Изпрати.Моля, попълвайте всички задължителни полета, тъй като предоставяната от Вас информация ни е необходима за изготвяне на документите за Вашата фирма.Ако решите да не предоставяте своите лични данни, може да сторите това в последствие, като ги попълните върху документите, които ще Ви изпратим на посоченият от Вас e-mail.

Съветва ме Ви да прочетете публикуваните в формата Общи условия преди да ги приемете.

2.В рамките на 24 часа от получаването на попълнената форма, ще Ви изпратим e-mail потвърждение за приемане на поръчката, с посочени цени и срокoве за изпълнение на услугата.Цената на услугата, включва адвокатско възнаграждение, всички такси и разноски по изготвянето и подаването на документите в Търговският регистър.

Определената в потвърждението на поръчката цена можете да заплатите по банков път на посочената сметка.

3.След заплащането на цената и получаване на превода по посочената от нас банкова сметка, ние се задължаваме да изготвим и изпратим на вашият e-mail всички необходими за учредяване и регистрация на фирма документи в 24 часов срок или уговореният в потвърждението на поръчката срок.Ще ви изпратим и подробни указания за действията, които следва да извършите лично/подписване на документи, нотариални заверки на подписи, откриване на набирателна сметка и др./.

4.След като оформите изпратените Ви документи/подписване, допълване на лични данни, нотариална заверка на подписите/ следва да ни ги изпратите сканирани в оригинал чрез Формата за онлайн регистрация, или на e-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., или на адрес: гр.София, бул."Тотлебен" 5, ет.3.

5. В срок от 24 часа от получаване на документите, ние ще ги окомплектоваме, ще заплатим от ваше име дължимите такси, ще попълним необходимите Заявления за регистрация и ще ги подадем в Търговският регистър.

6.След вписване на фирмата в Търговският регистър ще Ви изпратим незабавно e-mail с данните на вписаното дружество.

За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас чрез формата на сайта или на Мобилен: 0888011848.