Адвокатска кантора Стойчевска и Партньори. Обади се: 0888011848

Онлайн правна консултация

ОНЛАЙН ПРАВНИ КОНСУЛТАЦИИ

Искате бързо, лесно и без да се налага да обикаляте адвокатските кантори и без да се налага да напускате домa или офиса си, да получите правно съдействие и консултация по вашия казус?

Възползвайте се от услугата, която предлагаме за нашите клиенти, изразяваща се в запознаване с конкретния проблем, кратка правна консултация по казуса и предложение за начините за решаване на казуса ви.

Единственото, което трябва да направите е:

1 Опишете правния си проблем, като ако е необходимо и приложите документи, които да бъдат прегледани от нас при даването на правната консултация. Това може да стане, като изпратите своето запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или, ако искате може да се присъедините към общността ни във Вайбър, като последвате линка: https://lnkd.in/dHPG249, където също можете на лично съобщение да ни изпратите вашия казус, както и снимки на документи от телефона ви.

2 Заплатете чрез бутона 

адвокатско възнаграждение в размер на 50 лв. за правна консултация;

3 След като получим вашето плащане и се запознаем с казуса и приложените документи, в рамките на 48 часа ще ви изпратим на посочения от вас e-mail писмена правна консултация и предложение за начините за решаване на казуса ви.

4 Допълнителен бонус, който ви предлагаме към тази услуга е да ви отговорим безплатно на всякакви уточняващи или неясни за вас въпроси, които са възникнали след получаване на писмената консултация, като това може да стане на мобилен телефон 0888011848, Вайбър или на посочения от вас e-mail. Допълнителни въпроси можете да задавате до 15 дни от извършването на услугата.